Lån, der er sikret mod ejendom kaldes sikret personlige lån. De er velegnede til når du har problemer med at få en usikrede personlige lån, forsøger at hæve en stor mængde, eller du bare har en dårlig/dårlig kredithistorie. Normalt, er långivere mere fleksible, når det kommer til sikret personlige lån, hvilket gør dem værd at tage i betragtning, hvis du ønsker at købe en ny bil, Tag hjem forbedringer, eller tag luksus ferie i dit liv.
Her er en liste over fordelene ved en sikret personlige lån:
Du har lavere månedlige afdrag end en usikrede personlige lån
Du kan låne flere penge
Afdrag kan spredes over en længere periode
Fordi en sikret personlige lån er en type af lån til folk med securable aktiver (som regel hjem), de er ofte omtalt som ‘homeowner lån’ eller bare ‘hjem lån’.
For at være berettiget til sikret personlige lån har du ikke selv at eje dit eget hjem direkte. Du kan sætte andelen af hjem, som du ejer som en sikkerhed, hvis du har et realkreditlån.
Fordi sikret personlige lån er pant i ejendommen, vil mange långivere godkende dit lån, at ignorere det faktum, at du har en historie af negative kredit som restancer eller endda Førsteinstansrettens domme. Dette gør dem det perfekte valg for folk, der ikke kan ydes et lån fra deres lokalbank.
Du kan låne en meget stor mængde af penge og tilbagebetale det over en periode, der sædvanligvis spænder fra 5 til 25 år. Du behøver bare at vælge en månedlig betaling, der passer til din økonomiske situation. Generelt, en sikret personlige lån tendens til at være billigere end alle andre former for låntagning.
For et personligt lån med sikkerhed afhænger renten faktorer som mængden af penge lånt, den periode du vælger til at tilbagebetale dem i og dine personlige oplysninger. Betalingerne kan også forsikres, således at du ikke behøver at bekymre dig om at miste dit job eller ikke er i stand til at arbejde på grund af ulykke eller sygdom.
Det tager normalt fra 14 til 28 dage for en sikret personlige lån skal udfyldes. I denne periode vil du blive foretaget en ingen forpligtelse tilbud (når din ansøgning er behandlet og accepteret).