Mange moderne trampoliner, især dem i MadDash serien kommer med inventar til anbefale sikkerhed kabinetter og stiger, så du nemt være i stand til at klatre til og fra. Da hun kom tilbage, fandt hun sikkerhedsnettet var blevet pakket ud og Leo lå på jorden og bevægede sig ikke. Dette virkede som en god idé, indtil vi fandt ganerne at være for stor eller for lille eller i sidste ende mindre nyttig. Vi tænkte på at bruge ganer og fandt endda seks af dem, som vi kunne bruge til at skabe en slags væg til at skubbe snavset mod, nedgravningstrampolin – testoverblikket.dk – uden at det fylder vores hul. El Malecon, Cubas populære fem mile lange esplanade giver mulighed for at undslippe travlheden i Havana og Old Havana og slappe af ved havmuren, mens du tager i lyden og lugten af havet med andre besøgende og tusindvis af lokale, der mødes på det offentlige rum for at slappe af hele dagen eller tage i den fantastiske solnedgang om aftenen.

Så vi overvejede at investere lidt penge i projektet (bortset fra den meget rimelige gebyr for rendegraver) og købe nogle tømmer til rig op mod benene på vagabond til at skabe vores væg. Igen karen’s far hjalp skære, og fastgør den til benene. Karens far var ved at gøre sig klar til at fjerne træet fra sin lasttrailer og foreslog, at vi kunne bruge det til vores vagabond. Desværre tømmer fra hans trailer ikke helt dække hele jobbet, så vi gik og fik den sidste lille smule, der var nødvendig. Jeg skal lege med en stor Tonka-toy.

Når du har fået komforten i din seng spot på, det næste skridt er at gøre det ser smart og stilfuld. Du kan holde benene, men chancerne er, at du ønsker at gøre det ser anderledes ud end en trampolin, og den bedste måde at gøre det er ved at fjerne benene. Sørg for, at luftstrømmen er korrekt, og at trampolinens ventilation er rigtig. Selv om det kan synes som en stor investering bare at have noget, som du kan hoppe på at sidde i din baghave, er det vigtigt at overveje det faktum, at en trampolin er en af de bedste stykker udstyr til at få børn interesseret i motion, selv om de vil bare synes, det er en stor kilde til underholdning! Du kan bruge fe lys, ren og skær materiale, beading – uanset hvad du ønsker at give trampolin seng et stilfuldt udseende.

En masse mennesker valgte at pakke metal fjedre af sengen med materiale og derefter placere en madras topper pad over trampolin bounce måtten. Men i løbet af den periode, du vil indse, at disse rør vil være meget nyttigt. Dette vil sandsynligvis afhænge af, om du lejer eller ejer dit hjem – for huslejer, er det bedst ikke at fastgøre den til loftet, just in case det forårsager skade. Trampolinsenge og telte kan være fantastiske tilføjelser til dit hjem. Indendørs trampoliner, også kendt som mini-trampoliner, er små trampolin kits designet til børn mellem 3 og 7 år.