Det er nedslående, med de seneste retssager Apple har anklaget mod HTC, og Sumsung og sandsynligvis nogen i nærheden af smart telefon forretning, kan det være bedre stillet for mig at holde sig til iPhone4. Da jeg gik ud for at søge efter en bestemt bog, fandt jeg en bedre aftale andre steder. Et stort udvalg af elskede bøger, indspillet og streamet af lydbog service Audible, er tilgængelige (på seks sprog) gratis, så længe skolen er ude. Når en studerende bliver i stand til at opfatte lydbøger, kan han fortolke på sit eget sprog meget let og komfortabelt. Det er også første gang, at Malcolm X’s selvbiografi bliver udgivet i uforkortet lyd, siden den blev udgivet i 1965. Hvad betyder det for dig at se denne historie om din fars liv bliver tilgængelig på denne måde, lydbog – https://www.lydbogreolen.dk/ – især i det nuværende sociale og politiske klima? Bogen er tredje person begrænset, hvilket betyder, som jeg sagde i en tidligere anmeldelse, du kun se inde i en persons tanker.

Med disse nye mediekontroller, der rokker ud, mens jeg navigerer i mit rækkehus – med sit kontor på første sal, køkken og opholdsrum på den anden og sovende kvartaler på den tredje – er det lige blevet meget lettere. Som en, der både lytter til podcasts og læser bøger, hver form for medier satiates en anden del af min hjerne, men jeg tænker altid på at kombinere dem. De vil fortsætte kontrakter med forfattere til at gøre en hel serie af bøger, eller de vil påtage sig kontrakter med virksomheder catering til masser af forfattere. Du kan finde nyere værker af fiktion fra big-name forfattere til rådighed her. Men detailhandlere fokusere på nyere udgivelser: Audible’s bestseller liste har nye Audible exclusives øverst på deres liste, Libro.FM’s bestseller liste er alle de seneste udgivelser, og Scribd’s liste drysser i gamle titler blandt nyere.

Det bedste af det hele er, at den er kompatibel med alle generationer af Sonos-højttalere, gammelt og nyt. Audible blev for nylig bedømt vores bedste lydbog site i 2020, hvor vi roste sin fantastisk vifte af exclusives, ekspansiv udvalg af titler, og forskellige multi-enhed støtte. Og når jeg tænker over det, jeg altid glemme, at Audible har en gratis måned prøveperiode, hvor du får to gratis lydbøger til at holde, selvom du annullerer før måneden er op. På en nylig udgave af “The Pea Green Boat,” Diane Dapito af Audible talte med Sam Manno om transport af magt børn og unge voksne bøger til at hypnotisere en røre-crazy kid. Du kan finde dig selv bremse, lytte, og få venner med Heidi, Harry Potter, Alice, Peter plys, Sherlock Holmes, Anne af Green Gables eller Peter Rabbit.

Hvis du elsker at lytte til lydbøger, kan du nemt finde apps og websteder, der giver dig adgang til alle former for offentlige domæneværker, f.eks. Der er mange andre apps til iPhone. Der er i øjeblikket over 800 gratis e-bøger for dig at vælge imellem på OpenCulture og listen vokser hele tiden. Der er ikke sådan livlig animation, som i tilfældet med DragonBox, men den gamified tilgang er bevaret. Det tænkte jeg nok. Dette er et link til deres samling af forfatteren. De har også en enorm samling af lydbøger, hvor du kan få en gratis prøveversion. Find gratis lydbøger her. Her er nogle af vores favoritter.