Uanset alder er mange forbrugere skyldig i at begå økonomisk selvmord. For nogle mennesker er jonglering regninger og stjæle fra Peter for at betale Paul en ond og endeløs cyklus. Den gennemsnitlige amerikanske bor ti procent ud over deres midler. For den enkelte, der bor ud over deres midler, kan Økonomistyring ved hjælp af konsolidering af gælden være den eneste løsning.

I årtier, har der været overvældende kontrovers om effekten af gæld konsolidering lån. Sandheden af sagen et personligt lån som et konsoliderende lån afhænger de långivende institutioner vilkår, politikker, sanktioner og rente. Generelt, forbrugere, der er økonomisk spændt har tilbøjelighed til at vælge for forkert gæld konsolidering program.

Gennemgå de forskellige typer af gæld management services til at forstå de forskellige bill løsninger.

Kredit rådgivning

Kredit rådgivning anbefales til den ikke-disciplineret forbruger. Lad os sige at du ikke er i stand til at udtænke et bæredygtigt budget, og du ikke har disciplinen til at følge den. Kredit rådgivning er fremragende måde at holde den forgældede på sporet af med en voksende bunke af regninger. Ikke for at nævne, er kreditorerne mere tilbøjelig til at acceptere en reduceret betalingsplanen, når skyldneren træder en gæld tilbagebetaling plan.

Kredit rådgivere opkræve den forgældede i en af tre måder. Visse kredit rådgivning agenturer afgift nul til en nominel til styring af ens gæld. Gennem bidrag fra kreditorer andre kredit kompenseres rådgivning service for deres tjenester. På den samme token opkræve nogle et fast månedligt gebyr. For forbrugeren, kan den månedlige afgift tilføje betydeligt.

Dybest set, den kredit rådgivning tjenester kræver en månedlig indbetaling med kredit rådgivning service agentur. Til gengæld bruges for indskud til at foretage betaling til kreditorer efter udtænkt plan. Nogle agenturer kræver, at deltagerne skal acceptere at–ikke bruger eller hensætte eventuelle yderligere kredit eller gæld i løbet af programmet.

Administration af personlige finanser med en kredit rådgivning service opnår resultater mellem 48 måneder eller mere. Da gæld konsolidering indebærer en rettidig indfrielse planlægge shop og Sammenlign kredit rådgivere med gæld konsolidering service for at sammenligne, som vil have det korteste udtryk.

Den underliggende fordel af en gæld tilbagebetaling plan er dens evne til at afhjælpe stor stress og forbedre din kredit score. Alternativt, ved hjælp af en kredit rådgivning service vil ikke udrydde al gæld. Ulempen er, at en forbruger kan glemme deres anden gæld, der ikke indgår i planen. Skyldneren skal huske at gennemgå deres månedlige opgørelser for at bekræfte, at betalingerne bliver foretaget og modtaget.

Endelig, bare fordi et kreditoplysningsbureau overtager udbetalingen af de forgældede regninger, det er stadig forbrugerens ansvar at bekræfte, at kreditorerne har fastholdt deres løfte om at eliminere eller reducere både interesse og/eller finansiere afgifter.

Gæld tilbagebetaling planer

I modsætning til kredit rådgivning service og gæld konsolidering lån, gæld tilbagebetaling planer ikke fjerne eller slette kredithistorie. Ifølge lovgivning for Fair Credit Reporting Act (FCRA), kan præcise oplysninger vedrørende en konto forblive på kredit rapport op til syv år. Ikke for at nævne, kan kreditorerne fortsætte med at viderebringe oplysninger om konti håndteres via en gæld tilbagebetaling plan. Alle betalinger med særlige indrømmelser, savnet eller sene betalinger, afskrivninger eller andre kan rapporteres af kreditorer. De har tilladelse til selv rapport konti, at ansætte nogen form for finansiel rådgivning.

Gæld konsolidering lån

I modsætning til kredit rådgivning tjenester og gæld tilbagebetaling planer, vil en konsolidering af gælden lån ikke plette en persons kredit. I virkeligheden, kan en person tage et lån og tilbagebetale alle andre regninger. Generelt, gæld konsolidering lån reducere renten eller strække tilbagebetalingsperiode af låntagers månedlige betalinger. Derefter er de forgældede tilbage med en kortfattet bill. Ulempen kan dog være en stor interesse går prisen på din gæld. Alligevel, for den person, der planer om en gør en fremmest købs- eller søger et nyt job, administrere din økonomi med en gæld konsolidering lån, kan opgradere din kreditværdighed.

Gæld konsolidering lån er ideelle for disciplineret forbrugeren. For forbrugerne tilbøjelige til at leve ud over deres midler anbefales en konsolidering af gælden lån ikke, fordi personen kan blive fristet til at montere mere gæld.

Personlig finansiering strategi: for at begrænse undgå kreditkort gæld opladning indtil balancen i hver bill er i det uvisse. At praktisere ansvarlig opladning, kun afgift hvad kan ydes til at tilbagebetale månedligt.

© Om-personlig-Loans.com. Alle rettigheder forbeholdes.