Outsourcing dit softwareudvikling kan spare dig tid og penge hvis du ved hvad du skal bruge. Alt for ofte amerikanske selskaber forsøger at outsource uden en god forståelse af, hvad deres software bør gøre, og dette er den største årsag til outsourcing fiasko. Det er urimeligt at forvente, at din outsourcing team med en menu af software, forhånd forberedt, så du kan bare vælge de elementer, du vil.

Nogensinde gå til en restaurant med en picky æder? De fortæller tjeneren i ulidelig detalje, hvordan de ønsker deres mad tilberedt. Og Gud forbyde at maden ankommer forskellig fra hvad der blev anmodet om! Tilbage til køkkenet går det at være “fast” til at gøre den picky æder glad.

Nogle gange ansætte amerikanske virksomheder en outsourcet partner som om de var på vej til en restaurant. De vælger de retter baseret på smag af den teknologi, de kræver. Kinesiske .NET eller indiske Java? Hvad med nogle russiske C++? Desværre er der sjældent en menu for de nøjagtige emner du kan lide at bestille fra en outsourcet team.

Nærmer du outsource din software, som du gå ind i en restaurant? Er du forventer outsourcing team til at rådgive dig, som en opmærksom tjener, på den måde, din software skal ser, forberedes og præsenteres til dine kunder?

I stedet medbringe din egen opskrift, når du begynder at arbejde med en outsourcing team. I modsætning til din madoplevelser, kan du bede om den daglige særlige. Du skal angive en specifik beskrivelse af hvad du gerne vil have, og hvordan det skal tilberedes. Uden sådan en opskrift, kan din outsourcet software udviklingsindsats være sultet for succes.

Dårligt specificerede software er ofte resultatet, når “eksperter” er involveret. Fagspecialister, eller små og mellemstore virksomheder, ved en masse om et bestemt emne, som IC design, business proces arbejdsproces, lagerstyring, osv., men meget lidt om designe software. SMV’er kan kæmpe for at få deres ideer, kodet i softwaren. De skal arbejde med en person, der kender den bedste måde at designe og udvikle software.

Nogle gange, er der en frygt for at blive kørt ned i detaljerne. Da nogle software ledere er stor med folk, de føler sig meget mere behageligt, ansætter en person til at håndtere detaljerne. De ved hvordan de skal håndtere en person her, bedre end de kan administrere et offshore team af programmører i en offshore fjernplacering.

En Accelerance klient er i denne situation. Den administrerende direktør ønsker at outsource udvikling af et nyt softwareprodukt. Men der er ingen specifikation. I dette tilfælde fungerer Accelerance som en virtuel CTO, ansvarlig for design og udvikling af den klientsoftware.

Klienten hovedsagelig siger, “Design software til mig, og jeg vil fortælle dig, hvis det passer, hvad jeg tænker.” Dette kan arbejde, fordi omkostningerne ved outsourcing er så lav, at omarbejde og flere design iterationer er overkommelige.

Denne type arrangement virker kun når man betaler på grundlag af tid og materialer. Der er ingen måde at tilbyde faste priser fordi slutproduktet ikke er defineret.

Selvfølgelig, kan ikke at have en specifikation ikke stoppe dig fra beder om en fast pris tilbud! I dette tilfælde kan du outsource oprettelsen af en specifikation, der definerer din software til en fast pris. Derefter bruges de resulterende komplet designspecifikation til at oprette en anden fast pris bud for at skrive din software.

En anden faktor kommer i spil, når du betaler en fast pris beløb for en software designspecifikation. Normalt skal du betale mindst halvdelen op foran. Dette er for at beskytte outsourcing selskabet fra levere en specifikation for at skabe softwaren og derefter ikke at få betalt.

Fordi softwaredesign ofte forekommer i begyndelsen af en relation, forsøger begge parter at minimere deres risiko. Du minimerer din risiko ved at vælge en outsourcing team med en dokumenteret track record og gode referencer. Outsourcing team reducerer deres risiko ved at få delvis (undertiden fuld) betaling før du starter.

Der er flere leverancer, der skal produceres under designfasen af oprettelse af din software, uanset om du gør det selv eller outsource design:

Marketing krav

Storyboard Demo

Funktionel specifikation

Flere udgivelsesplan milepæl

Detaljerede opgave tidsplan for første udgivelse

Detaljeret designspecifikation (valgfri)

Softwareudvikling har desværre ikke nået til det punkt, hvor færdige moduler er tilgængelige for orden og kombineret til at skabe dit software. Der er endnu ikke en menu af valgmuligheder tilgængelige for alle, der er sultne efter nyt software. I stedet skal du angive din egen opskrift til hvad du har brug for. Den gode nyhed er billig outsourcet softwaredesign og udvikling af ressourcer er nu tilgængelig til at oprette dine brugerdefinerede software til at opfylde dine nøjagtige specifikationer.